dijous, 26 de novembre del 2009

Conflicte entre Google i els Obama

Al introduir el nom de Michelle Obama en Google, la primera imatge que surtia fins fa dos dies era la de la dona del president del Estats Units amb aspecte de simi. L'espai que allotja aquest contingut és un blog que dedica una entrada a la familia Obama, en el que també apareixen fotos de la parella de fa varis anys i videos amb intervencions de la primera dama.

Un treballador de Google va declarar: "No borrem aquestes pagines del cercador simplement perquè el seu contingut sigui impopular o perque rebem moltes queixes. Ho farem si considerem que la web infringeix la nostra Guia Webmaster, si es requerit mitjançant una petició judicial o si es solicitat per el webmaster responsable de la pàgina".

Finalment s'ha aconseguittreure la imatge del cercador, tot i que no s'acaba d'entendre aquest canvi repentí d'opinió, ja que després d'aquelles primeres declaracions s'ha afeixit: "Sento molt haber escrit aquest artícle. El programa va afegir automàticament un document per al artícle. La veritat es que parlar de raçes o de política fan la discursió massa radical".

Tenia pensat afegir la foto a aquest enllaç però el vaig començar la setmana passada i ara la foto ja no hi és, així que si voleu jutgar per vosaltres mateixos si la foto hi hauria de ser o no, entreu en aquesta web.

Fonts:
http://www.larazon.es/noticia/google-retrata-a-michelle-obama-en-el-planeta-de-los-simios

http://www.elpais.com/articulo/tecnologia/polemica/imagen/Michelle/Obama/Google/elpeputec/20091126elpeputec_9/Tes